> Novosti iz veslanja

> Veslački klub Jadran

> Organizacija regata

> Obavijesti za članove

 




EUROPSKO JUNIORSKO PRVENSTVO - KREFELD
Ivan Tokić osmi u četvercu bez kormilara

21. svibnja 2017. Piše: Petar Milin |




Ivan Tokić zauzeo je osmo mjesto u četvercu bez kormilara na Europskom juniorskom prvenstvu održanom u njemačkom Krefeldu veslajući zajedno s veslačem splitskog Gusara Mariom Marićem te veslačima pulske Istre Morenom Bošcom i Koradom Peruškom.

Nakon prve utrke, gdje su u eliminacijskoj utrci zauzeo treće mjesto, četvercu je umalo izmakao nastup u finalu do kojeg je falilo, u repasažnoj utrci, samo 1,2 sekunde. U finalu B osvojili su drugo mjesto, ukupno osmo na Europskom prvenstvu juniora.

Nadali smo se, nakon kontrolne regate u Munchenu, da bi četverac mogao i do finala ali to se, nažalost, nije obistinilo. Ali momcima ne treba zamjeriti ništa, sigurno su dali sve od sebe u repasažnoj utrci koja je vodila u finale.

Hrvatsko juniorsko veslanje vratilo se s dvije zlatne medalje s Europskog prvenstva. Zlatne su postale u četvercu bez kormilara Ivana i Josipa Jurković, Bruna Milinović i Izabela Krakić te u četvercu s kormilarom Frane Filip Garma, Luka Gojanović-Rakić, Ivan-Ante Grgić, Fabio Ipsa i kormilar Luka Balek. Čestitke veslačima, trenerima i njihovim klubovima na ovom velikom uspjehu!

> Nastupi veslača Jadrana EP juniora

 

> Rezultati

 

 

Podijeli na Facebook

 

ARHIVA

4. Regata Kupa Dalmacije - Makarska
Međunarodna juniorska regata - Munchen
Hrvatsko veslačko prvenstvo za seniore
3. Regata Kupa Dalmacije - Dubrovnik
Croatia open - Zagreb
1. Regata Kupa Dalmacije - Split
2. Regata Kupa Dalmacije - Šibenik
Daljinska regata - Zagreb
Croatia indoor - Rijeka
Otvoreno prvenstvo Zagreba - E6km
Zimske pripreme - Šibenik

>>> ARHIVA