> Novosti iz veslanja

> Veslački klub Jadran

> Organizacija regata

> Obavijesti za članove


Impressum - Službena internet stranica Veslačkog kluba Jadran - Zadar

 

Veslački klub Jadran - Zadar | Rowing Club Jadran - Zadar

Adresa: Obala kneza Branimira 6a HR-23000 Zadar

E-mail: jadranzadar1908@gmail.com

Urednik portala: Petar Milin

Tel: 091 521 1109

Suradnici: Danijel Kolega, Dino Žuvanić, Vjekoslav Bobić, Iva Karačić

 

Uvjeti korištenja >>>>

Ovo je službena internet stranica Veslačkog kluba "Jadran" - Zadar. Svi podaci, materijali i informacije objavljeni na internet stranici http://www.vk-jadran.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez pismenog dopuštenja Veslačkog kluba "Jadran" - Zadar ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Veslačkom klubu "Jadran" - Zadar. Svi objavljeni podaci i informacije na ovoj internet stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih navedenih autorskih i vlasničkih prava. 

Korištenjem sadržaja ove internet stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ove internet stranice te prihvaća koristiti sadržaj ove internet stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. 

Veslački klub "Jadran" - Zadar se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove internet stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove internet stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove internet stranice. 

Ova internet stranica sadrži i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih internet stranica kreiranih od strane trećih osoba. Veslački klub "Jadran" - Zadar nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti.

Mišljenja i stajališta iznesena u člancima objavljenim na ovom portalu stajališta su pojedinih autora i ne moraju se podudarati sa stajalištima uredništva ili službenim stavom Veslačkog kluba "Jadran" - Zadar.