> Novosti iz veslanja

> Veslački klub Jadran

> Organizacija regata

> Obavijesti za članove

 




OTVORENO PRVENSTVO ZAGREBA

Juniorski dvojac bez najuspješniji

29. ožujka 2014. Piše: Petar Milin | Foto: vsz.hr



Otvoreno prvenstvo Zagreba bila je prva ovogodišnja regata na standardnoj dužini od 2000 metara na Jarunu, a veslačima Jadrana poslužila je kao provjera trenutne spremnosti pred našu najveću međunarodnu regatu Croatia open koja će se održati također u Zagrebu početkom travnja.

Najbolji rezultat na regati postigli su juniori Josip Banović i Filip Pedić koji su uvjerljivo pobjedili u dvojcu bez kormilara. Uz pobjedu ohrabruje i dosta dobar rezultat za početak sezone od 6 minuta i 56 sekundi što je dobra najava pred Croatia open gdje će se uz sve najbolje hrvatske posade, a neke nisu nastupile na ovoj regati, naći i najbolji juniori iz cijele regije.

U samcu seniora nastupio je Luka Baričević ali nije uspio izboriti finale nakon što je u kvalifikacijama zauzeo treće mjesto u svojoj skupini. U finalu B zauzeo je drugo mjesto s zaostatkom nešto većim od sekunde za Stjepanom Pirićem iz osječkog Iktusa. Najbolji je bio Martin Sinković iz Mladosti ispred Marija Vekića i Davida Šaina.

Na regati je trebao nastupiti i seniorski dvojac bez kormilara Marin Begović i Mile Čakarun ali zbog Marinove ozljede mišića nastup je otkazan te će on morati mirovati nekoliko dana.

> Rezultati i fotografije s regate na vsz.hr

Podijeli na Facebook

 

ARHIVA

2. Regata Kupa Dalmacije - Šibenik
Daljinska regata - Zagreb
1. Regata Kupa Dalmacije - Split
Proljetne pripreme - Zaton

>>> ARHIVA