> Novosti iz veslanja

> Veslački klub Jadran

> Organizacija regata

> Obavijesti za članove

 
PRIPREME U ZATONU KOD ŠIBENIKA
Nova sezona pred vratima

16. veljače 2014. Piše: Petar Milin |
Među veslačima koji će sudjelovati na pripremama hrvatske veslačke izborne vrste u Zatonu kod Šibenika naći će se i veslači Jadrana u istom broju kao i na proteklim pripremama održanim u prosincu prošle godine.

Pred početak nove veslačke sezone u Zatonu će se, uz već uhodani seniorski dvojac Marin Begović i Mile Čakarun, naći i Luka Baričević u samcu te juniori Josip Banović, Filip Pedić, Andreas Vaško i Matija Milin koji će veslati dvojce bez kormilara, a s njima će biti i trener Danijel Bajlo.

Ovogodišnja zima nije bila hladna kao neke od proteklih pa se napravilo dosta kilometara na vodi i u proteklom razdoblju između dvaju priprema tako da će se ove pripreme iskoristiti kao jedan mikrociklus pred početak nove sezone koja je pred vratima. Seniori bi trebali odraditi program od deset dana dok će juniori imati nešto kraće pripreme zbog odlaska na regatu Kupa Dalmacije u Split.

Veslači će biti smješteni kao što je to uobičajeno u Vodicama, a treninge će obavljati u Zatonu, po nadamo se lijepom vremenu kako bi se ispunio sav predviđeni program.

Ostatak mlađih veslača Jadrana očekuju završne pripreme pred prvu regatu Kupa Dalmacije - Memorijal Zlatko Celent, koja će se održatu u Splitu 1. ožujka.


Luka Baričević

Filip Pedić i Josip Banović


Andreas Vaško i Matija Milin

Podijeli na Facebook

 

ARHIVA

Daljinska regata - Zagreb
Hrvatsko veslačko prvenstvo - Zagreb
Svjetsko prvenstvo seniora - Chungju
Svjetsko prvenstvo juniora - Trakai
Svjetsko prvenstvo seniora do 23 godine - Linz
3. Regata Svjetskog kupa - Luzern
Međunarodna regata - Račice
5. Regata Kupa Dalmacije - Kaštela
58. Međunarodna regata - Bled
Europsko prvenstvo seniora - Sevilla
Europsko prvenstvo juniora - Minsk
4. Regata Kupa Dalmacije - Makarska
Međunarodna regata - Essen
Međunarodna juniorska regata Munchen
>>> ARHIVA