> Novosti iz veslanja

> Veslački klub Jadran

> Organizacija regata

> Obavijesti za članove

 




JUMBOVA REGATA - ZAGREB
Četiri prva mjesta za veslače Jadrana

3. lipnja 2018. Piše: Petar Milin |




Veslači Jadrana nastupili su u Zagrebu na tradicionalnoj međunardonoj regati Jumbo 2018. koja se održava u spomen na veslačkog entuzijasta Julija Borošu Jumba. Regata je poslužila mlađim veslačima kao posljednja provjera  prije održavanja Hrvatskog veslačkog prvenstva za juniore i kadete, do kojeg je ostalo nešto više od mjesec dana.


U dva dana natjecanja veslači Jadrana osvojili su četiri prva, jedno drugo i četiri treća mjesta. Prva mjesta osvajali su četverac bez kormilara juniora u sastavu Dominik Cimera, Ivan Grancarić, Tonči Bezinović i Stipe Vujević, zatim u samcu seniorki Iva Karačić, u lakom dvojcu bez kormilara seniora Ivan Bezinović i Stipe Vujević te Maris Milin u lakom samcu juniorki.

Drugo mjesto osvojio je osmerac mlađih juniora u sastavu Ivan Validžić, Frane Bencun, Duje Žilić, Toni Šimurina, Jure Jurjević, Luka Traživuk, Dominik Šango, Martin Košta i kormilar Filip Mijić.

Treće su bile u četvercu na pariće mlađih juniorki Elizabeta Stipanov, Natali Pera, Margita Andrić i Laura Antičević, u dvojcu bez kormilara juniora treći su bili Ivan Grancarić i Dominik Cimera. Kadetkinje Sara Žuvanić i Ivana Sladić bile su također treće u dvojcu na pariće kao i Maris Milin u lakom samcu seniora.

Margita Andrić i Laura Antičević bile su četvrte u dvojcu na pariće mlađih juniorki, Andreas Vaško u samcu seniora zauzeo je drugo mjesto u finalu B.

Dvojac bez kormilara Grgo Gurlica i Marko Medin zauzeo je peto mjesto u finalu.

Četverac na pariće kadetkinja u sastavu Mara Bencun, Iva Zorić, Ivana Sladić i Sara Žuvanić bio je drugi u finalu B  dok je četverac kadeta Bernard Murtić, Đani Peričić, Ivan Mustać i Petar Miloš bio za jedno mjesto lošiji.

Fotografije s regate u galeriji.

 

 

Podijeli na Facebook

 

ARHIVA

6. Regata Kupa Dalmacije - Split
Međunarodna regata - Villach
Svjetsko prvenstvo juniora- Trakai
Hrvatsko veslačko prvenstvo - Zagreb
5. Regata Kupa Dalmacije - Kaštela
Međunarodna regata - Bled
Jumbo regata - Zagreb
4. Regata Kupa Dalmacije - Makarska
Europsko prvenstvo juniora - Krefeld
Međunarodna juniorska regata - Munchen
Hrvatsko veslačko prvenstvo za seniore
3. Regata Kupa Dalmacije - Dubrovnik
Croatia open - Zagreb
1. Regata Kupa Dalmacije - Split
2. Regata Kupa Dalmacije - Šibenik

>>> ARHIVA