> Novosti iz veslanja

> Veslački klub Jadran

> Organizacija regata

> Obavijesti za članove

 




4. REGATA KUPA DALMACIJE
Jadranaši najuspješniji u Makarskoj

19. svibnja 2018. Piše: Petar Milin |




Još jedna uspješno odrađena regata Kupa Dalmacije je za veslačima Jadrana. Na četvrtoj ovogodišnjoj regati za Kup Damacije odžanoj u Makarskoj veslači Jadrana opet su odnijeli ukupnu pobjedu na regati i učvrstili vodstvo u ukupnom poretku Kupa.

Rekordnih devet pobjeda ostvarili su veslači Jadrana u Makarskoj, najviše ove sezone, i najviše od svih klubova na regati. Uz devet pobjeda dodali su još i šest drugih i jedno treće mjesto.

Pobjede na regati su ostvarili seniorski dvojac bez kormilara Andreas Vaško i Josip Banović, četverac bez kormilara seniora u sastavu Andreas Vaško, Josip Banović, Stipe Vujević i Tonči Bezinović, dvojac bez kormilara juniora Ivan Grancarić i Dominik Cimera, Maris Milin u samcu juniorki.

Kod mlađih kategorija prva mjesta osvajali su četverac na pariće mlađih juniora u sastavu Grgo Gurlica, Luka Pera, Mihovil Bogatić i Marko Medin, zatim dvojac na pariće kadetkinja Ivana Sladić i Sara Žuvanić, dvojac na pariće mlađih kadeta Dominik Ferjančić i Antonio Pavlović, samac mlađih kadetkinja Mara Bencun i četverac Gig kadeta u sastavu Adrijan Lazanja, Bono Bralić, Filip Mijić, Ante Dukić i kormilar David Bašić.

Druga mjesta osvajali su četverac bez kormilara juniora Tonči Bezinović, Ivan Grancarić, Dominik Cimera i Stipe Vujević, zatim Maris Milin u samcu seniorki, Margita Andrić i Ivan Validžić u samcima mlađih juniora, Iva Zorić u samcu kadetkinja, Bernard Murtić i Đani Peričić u dvojcu na pariće kadeta, te David Bašić u samcu mlađih kadeta. Laura Antičević bila je treća u samcu mlađih juniorki.

Četvrta mjesta osvajali su Luka Čurković u samcu juniora, kao i Iva Karačić u samcu seniorki. Isti rezultat postigao je i Petar Miloš u samcu kadeta. Četvrti su bili još u dvojcu na pariće mlađih juniora bili Jure Jurjević i Luka Traživuk te Ivan Mustać i Jakov Grković u dvojcu na pariće kadeta.

Sljedeća regata za Kup Dalmacije održati će se krajem lipnja u Kaštel Kambelovcu, a završna početkom rujna u Splitu nakon ljetne stanke.

Na regati u Makarskoj veslače su pratili treneri Marko Dragičević, Petar Milin i Danijel Bajlo, a potporu su pružali dopredsjednik Nadzornog odbora kluba Rino Rados te Veljko Žuvanić i Božidar Grancarić.

> Foto galerija

 

 

Podijeli na Facebook

 

ARHIVA

6. Regata Kupa Dalmacije - Split
Međunarodna regata - Villach
Svjetsko prvenstvo juniora- Trakai
Hrvatsko veslačko prvenstvo - Zagreb
5. Regata Kupa Dalmacije - Kaštela
Međunarodna regata - Bled
Jumbo regata - Zagreb
4. Regata Kupa Dalmacije - Makarska
Europsko prvenstvo juniora - Krefeld
Međunarodna juniorska regata - Munchen
Hrvatsko veslačko prvenstvo za seniore
3. Regata Kupa Dalmacije - Dubrovnik
Croatia open - Zagreb
1. Regata Kupa Dalmacije - Split
2. Regata Kupa Dalmacije - Šibenik
Daljinska regata - Zagreb
Croatia indoor - Rijeka
Otvoreno prvenstvo Zagreba - E6km
Zimske pripreme - Šibenik

>>> ARHIVA