> Novosti iz veslanja

> Veslački klub Jadran

> Organizacija regata

> Obavijesti za članove

 




REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA
Podnesena izvješća i donijete izmjene Statuta

18. svibnja 2015. Piše: Petar Milin |




Redovna godišnja Skupština Veslačkog kluba Jadran održana je u Veslačkom domu, a uz izvješće predsjednika o radu Udruge za razdoblje od prošle Skupštine odnosno za proteklu 2014. godinu i financijsko izvješće najvažnija točka dnevnog reda bila je izmjena postojećeg Statuta Udruge.

U izvješću predsjednika Klaudija Stipčevića o radu Udruge naglašeno je kako je protekla sezona ostala zapamćena kao jedna od uspješnijih u posljednjih desetak godina, posebno naglašavajući osvajanje brončanih medalja na Svjetskom i Europskom juniorskom prvenstvu te šest osvojenih naslova prvaka Hrvatske. Naglašeno je i da, unatoč teškim vremenima, poslovanje Kluba je bilo stabilno, a sve obveze bile podmirene.

U financijskom izvješću predsjednika Nadzornog odbora Gordana Marinovića iznijeti su podaci o prihodima i rashodima za proteklu godinu, a zaključeno je da Klub posluje u skladu s zakonom.

Oba izvješća su jednoglasno prihvaćena od strane Skupštine.

Nakon podnesenih izvješća predsjednik Kluba obrazložio je promjene koje su morale biti izvršene u dosadašnjem Statutu da bi se on prilagodio novom Zakonu o udrugama. Uz kraću raspravu izmjene su prihvaćene jednoglasno.

Kao gost na Skupštini prisustvovao je voditelj Odsjeka za šport pri Upravnom odjelu za kulturu i šport Grada Zadra Nebojša Belić koji je na kraju u svom kratkom obraćanju rekao kako je Veslački klub Jadran oduvijek bio primjer dobro uređenog kluba i zaželio uspješni nastavak rada.

 

Podijeli na Facebook

 

ARHIVA

4. Regata Kupa Dalmacije - Makarska
1. Regata Svjetskog kupa - Bled
Otvoreno prvenstvo Zagreba
Croatia open
1. Regata Kupa Dalmacije - Split

>>> ARHIVA