Sudačko predavanje

18. veljače 2012. Piše: Petar Milin |

Pred sam početak veslačke sezone Veslački klub ''Jadran'' organizirao je predavanje jednog od naših najpoznatijih međunarodnih sudaca s višegodišnjim iskustvom gospodina Slavka Mezdjića.

Teme predavanja su bile upoznavanje trenera i veslača s pravilima veslačkih natjecanja kao i priprema potencijalnih kandidata za polaganje sudačkog ispita. Sudac Mezdjić je uz teorijski dio predavanja navodio i primjere iz sudačke prakse te odgovarao na pitanja petnaestak zainteresiranih sudionika redom veslača ili bivših veslača zainteresiranih za polaganje sudačkog ispita.

Trenutno u Zadru ne postoji niti jedan veslački sudac iako su mnogi položili ispit još prije dvadesetak godina, međutim nisu obnavljali svoju licencu iz razloga što nisu sudjelovali na sudačkim seminarima ili sudjelovali na regatama kao suci. Svrha ovog predavanja bila je potaknuti neke od njih da ponovno polože sudački ispit tako da u budućnosti opet imamo veslačke suce iz Zadra.

 

Podijeli na Facebook

 


 


1. Regata kupa Dalmacije - Split
Sudačko predavanje
Božićni domjenak
Daljinska regata - Zagreb
30. Obljetnica useljenja u novi Veslački dom
Veslački maraton Vukovar - Ilok
Prvenstvo Hrvatske za juniore - Zagreb
Foto reportaža - SP Bled
Tradicionalno okupljanje veterana
INTERVJU Između vesala
>>> ARHIVA

 

© 2007 - 2013. Veslački klub "Jadran" - Zadar - Uvjeti korištenja / Impressum - Kontakt administratora: info@vk-jadran.hr