> Novosti iz veslanja

> Veslački klub Jadran

> Organizacija regata

> Obavijesti za članove

 




CROWDFUNDING - VK JADRAN ZADAR

Kampanja za kupnju novog kombija

18. srpnja 2024.



Stari ratnik se primiče kraju puta. Nakon pune 22 sezone vjernog služenja veslačima Jadrana, vrijeme je za zasluženi odmor.  Sa 400 000 prijeđenih kilometara,  uglavnom vuče prikolice, naš stari dobri Peugeot Boxer se umorio,  i potrebna mu je zamjena. 

Veslački klub Jadran Zadar pokreće crowdfunding kampanju za prikupljanje sredstava za nabavku novog kombija, koji nam služi za vuču prikolice za prijevoz brodova na regate.

Vodstvo Kluba kontinuirano radi na tome kako bi se našim članovima, koji redovno i marljivo treniraju, osigurali što bolji uvjeti, ali natjecateljski čamci, vesla i druga nužna oprema su izuzetno skupi te Klub troši veliki dio svojih prihoda na opremu, te nije u mogućnosti osigurati vlastita sredstva za nabavu novog kombija. Trenutni kombi kupljen je kupljen je još daleke 2003. godine.

Cilj ove crowdfunding kampanje je prikupljanje sredstava za kupnju novog kombija za prijevoz veslačkih čamaca, a ciljani iznos je 30 000 eura.

Pomognite nam stoga da ostvarimo svoj cilj i kako bi našim mladim veslačicama i veslačima osigurali što bolje uvjete za prijevoz na natjecanja.

Svaka pomoć, bilo to 10 ili 100 ili više eura, čak i samo dijeljenje našeg poziva ukoliko niste u mogućnosti financijski pomoći, nama će značiti da smo bliže cilju.

 

Podržite nas uplatom na IBAN račun Veslačkog kluba Jadran Zadar:

HR3625000091501155601
Model: 00
Poziv na broj: 1908
Opis plaćanja: Donacija za kupnju kombija

Za donacije iz inozemstva:

IBAN HR3625000091501155601

SWIFT adresa / BIC Addiko Bank d.d. Zagreb: HAABHR22

Uplatu možete izvršiti i skeniranjem QR koda na vašim mobilnim uređajima u kojem slučaju je onda potrebno upisati samo iznos donacije.



Sa svim pravnim osobama donatorima sklopiti će se donatorski ugovor.

Ciljani iznos: 30 000 eura

Kampanja traje do 1.10.2024.

Za sve informacije možete se obratiti na e-mail:jadranzadar1908@gmail.com

Hvala svima unaprijed!

Veslački klub Jadran Zadar

 

O Veslačkom klubu Jadran Zadar

Veslanje je zadarska tradicija koja je iznjedrila 18 olimpijaca i dvije olimpijske medalje, a Veslački klub Jadran danas je jedini baštinik tradicije organiziranog veslačkog sporta u Gradu Zadru, koja seže u 1885. godinu. Osnovan je 20. rujna 1908. godine te je najstarije djelatno sportsko društvo u Gradu Zadru i prvi osnovani hrvatski veslački klub na Jadranskom moru. Svoje korijene vuče iz veslačkog odjela Hrvatskog Sokola u Zadru osnovanog 1885. godine.

Veslački klub Jadran danas je jedan od najtrofejnijih zadarskih sportskih klubova koji u svojoj trofejnoj dvorani ima odličja sa svih važnijih međunarodnih natjecanja od Olimpijskih igara, Svjetskih prvenstava seniora i juniora, Europskih prvenstva juniora, Mediteranskih igara do nebrojeno puno domaćih naslova prvaka države u svim kategorijama i disciplinama.

Osim što je jedan od najtrofejnijih zadarskih sportskih  klubova, Veslački klub Jadran Zadar okuplja mladež i stvara od njih u svakom pogledu zdrave ličnosti. Klub trenutno broji više od 100 veslačica i veslača, što natjecatelja te polaznika klupske Škole veslanja.

 

Podijeli na Facebook

 

ARHIVA

Međunarodna regata - Villach
Hrvatsko veslačko prvenstvo - Zagreb
5. Regata Kupa Dalmacije - Posedarje
Jumbo regata - Zagreb
4. Regata Kupa Dalmacije - Kaštela
Hrvatsko veslačko prvenstvo za seniore
3. Regata Kupa Dalmacije - Dubrovnik
Croatia open - Zagreb
2. Regata Kupa Dalmacije - Šibenik
1. Regata Kupa Dalmacije - Split
Croatia indoor - Rijeka
Zimske pripreme - Šibenik

>>> ARHIVA