> Novosti iz veslanja

> Veslački klub Jadran

> Organizacija regata

> Obavijesti za članove

 




5. REGATA KUPA DALMACIJE – KAŠTEL KAMBELOVAC
Veslači Jadrana još jednom najuspješniji

18. svibnja 2024. Piše: Petar Milin |




Peta ovogodišnja regata za Kup Dalmacije održana je u Kaštel Kambelovcu. Memorijal Ivan Jerčić i Toni Čavka okupio je veslače iz dvanaest dalmatinskih klubova te dva kluba iz Bosne i Hercegovine. Još jednom ove sezone veslači Jadrana bili su najsuspješniji te su uz ukupnu pobjedu na regati bili najbolji u kategorijama mlađih juniora, juniora i seniora te pobjednici u memorijalnoj utrci juniorskih dvojaca bez kormilara ''Ivan Jerčić''.

Veslalo se po lijepom vremenu na stazi ispred Kaštel Kambelovca uz vrlo dobru organizaciju HVK Marina Kaštela te Veslačkog saveza Dalmacije.

Veslači Jadran osvojili su ukupno šest prvih mjesta, osam drugih te jedno treće mjesto.

Pobjede za Jadran su ostvarili četverac bez kormilara seniora u sastavu Luka Kraljić, Roko Skočić, Petar Miloš i Bartol Cuković, zatim dvojac bez kormilara juniora Mateo Matešić i Bartol Cuković, četverac bez kormilara juniora Luka Kraljić, Roko Skočić, Bartol Cukovići Mateo Matešić, dvojac na pariće juniorki Augustina Mihatov i Petra Babara, u samcu juniorki Augustina Mihatov te u dvojcu na pariće mlađih juniorki Dora Turčinov i Rahela Marcelić.

Druga mjesta zauzimali su u dvojac na pariće seniora u sastavu Petar Miloš i Roko Skočić, četverac bez kormilara seniora Luka Barešić, Teo Meštrović, Luka Petković i Roko Bubić, dvojac na pariće juniora u sasatvu Rafael Brkić i Roko Bubić, četverac sa kormilarom mlađih juniora Frane Vulelija, Davor Božajić, Filip Matešić, Luka Čoban i kormilar Tonko Mišlov, četverac na pariće mlađih juniora u sastavu Adrian Vidović, Marko Dinarina, Marko Mišulić i Jan Pavičić, zatim dvojac na pariće mlađih juniorki Martina Viduka i Lana Marijačić, četverac na pariće kadeta u sastavu Matija Vujević, Petar Zelić, Luka Ljubičić i Ivan Ninčević, četverac na pariće Gig mlađih kadeta u sastavu Vito Lenkić, Marko Kelava, Matej Batur i Marko Tomašek te kormilar Tonko Mišlov.

Treće mjesto u dvojcu na pariće mlađih juniora zauzeli su Marko Borić i Mikula Bobić.

Sljedeća, ujedno i posljednja ovogodišnje regata za Kup Dalmacije, održati će se u Rami, Bosna i Hercegovina. Veslači Jadrana, jednu regatu prije kraja natjecanja nalaze se na prvom mjestu ukupnog poretka za Kup Dalmacije.

Sa veslačima su u Kaštelima bili treneri Branimir Vujević, Petar Milin i Danijel Bajlo.

 

> Foto galerija

 

Podijeli na Facebook

 

ARHIVA

Međunarodna regata - Villach
Hrvatsko veslačko prvenstvo - Zagreb
5. Regata Kupa Dalmacije - Posedarje
Jumbo regata - Zagreb
4. Regata Kupa Dalmacije - Kaštela
Hrvatsko veslačko prvenstvo za seniore
3. Regata Kupa Dalmacije - Dubrovnik
Croatia open - Zagreb
2. Regata Kupa Dalmacije - Šibenik
1. Regata Kupa Dalmacije - Split
Croatia indoor - Rijeka
Zimske pripreme - Šibenik

>>> ARHIVA