> Novosti iz veslanja

> Veslački klub Jadran

> Organizacija regata

> Obavijesti za članove

 




UOČI NOVE VESLAČKE SEZONE
Seniori na pripremama, početak sezone sve bliži

20. veljače 2016. Piše: Petar Milin |




Neposredno pred početak sezone na programu su još jedne u nizu priprema za veslače Jadrana. Ovaj puta, nakon juniora, na svoj će red doći i seniori. U tradicionalnoj zimsko - proljetnoj bazi hrvatske izborne vrste u Zatonu kod Šibenika desetak dana priprema odraditi će četvorica seniora zajedno s trenerom Danijelom Bajlom. Na pripremama će sudjelovati dvojica mlađih seniora Filip Pedić i Andreas Vaško te dvojica starijih Mile Čakarun i Ivica Ban.

Dok će četvorica seniora biti na pripremama u Zatonu, s dobrim radom u Zagrebu nastaviti će Luka Baričević, trenutno najperspektivniji veslač Jadrana, koji od ove sezone ima privilegiju raditi pod paskom najboljeg svjetskog trenera prof. Nikole Bralića, zajedno s veslačem Mladosti Tomislavom Šainom. Oni će na pripreme krenuti krajem mjeseca. Napredak na zimskim testovima na ergometru već je vidljiv u odnosu na protekle sezone pa se nadamo da će i sezona krenuti u tom smjeru.

Početak sezone sve je bliže za sve ostale kategorije veslača Jadrana, počevši od kadeta preko mlađih juniora do juniora. Već slijedeći vikend na regati Mini Kupa Veslačkog saveza Dalmacije u Tisnom nastupiti će manji broj kadeta, kao uvod u sezonu, a sedam dana nakon toga i ostali na prvoj regati Kupa Dalmacije u Splitu, čime će biti otvorena veslačka sezona.

Mile Čakarun

Luka Baričević


Luka Baričević, Tomislav Šain (HAVK Mladost)

Filip Pedić, Andreas Vaško

Podijeli na Facebook

 

ARHIVA

Hrvatsko veslačko prvenstvo - Zagreb
6. Regata Kupa Dalmacije - Split
SP seniora do
23 godine - Plovdiv

3. Regata Svjetskog kupa - Luzern
Finale Hrvatskog veslačkog kupa
5. Regata Kupa Dalmacije - Kaštela
60. Međunarodna
regata - Bled

Europsko prvenstvo seniora - Poznan
Europsko prvenstvo juniora - Račice
4. Regata Kupa Dalmacije - Makarska
1. Regata Svjetskog kupa - Bled
Otvoreno prvenstvo Zagreba
Croatia open
1. Regata Kupa Dalmacije - Split

>>> ARHIVA