> Novosti iz veslanja

> Veslački klub Jadran

> Organizacija regata

> Obavijesti za članove

 




IZBOR NAJBOLJIH SPORTAŠA U ORGANIZACIJI ZADARSKOG LISTA
Luki Baričeviću ''Trofej Zadarski''

15. siječnja 2014. Piše: Petar Milin |



U jubilarnom, dvadesetom, izboru Zadarskog lista za najbolje sportaše Zadarske županije u 2013. godini Veslački klub Jadran nagrađen je s dva priznanja. Glasovima čitatelja Zadarskog lista za ''Trofej Zadarski'' nagrađen je Luka Baričević, osvajač brončane medalje na prošlogodišnjem Europskom juniorskom prvenstvu u Minsku u četvercu na pariće.

Drugo priznanje dobili su braća Marin i Branko Begović kao druga najbolja momčad za osvojeno četvrto mjesto u četvercu bez kormilara na Europskom seniorskom prvenstvu u Sevilli te za osvojeno prvo mjesto na Hrvatskom veslačkom prvenstvu u četvercu s kormilarom zajedno s Milom Čakarunom, Matom Ledenkom i kormilarom Tomislavom Šabanom. U njihovo ime nagradu je preuzeo trener Danijel Bajlo.

Priznanja su dobili i naši ''stalni klupski gosti'' jedriličari Uskoka Romana Župan i Enia Ninčević kao najbolja ženska momčad za osvojenu srebrnu medalju na Mediteranskim igrama u Mersinu te Pavle Kostov i Petar Cupać, treći u poretku muških momčadi.

Boksač Josip Bepo Filipi je najbolji sportaš, a plivačica Lucija Mijolović najbolja sportašica, posada Jedriličarskog kluba Sv. Krševan, Šime Fantela i Igor Marenić je najbolja momčad, a plivač Leo Bavdek najveća je sportska nada Zadarske županije u 2013. godini.

Trofej Zadrani u svijetu osvojio je Luka Modrić, nogometaš Real Madrida, najbolji sportaš Zadarske županije koji ne nastupa za zadarski klub.

>>> Više na:

http://www.zadarskilist.hr/clanci/15012014/dominacija--sportova--na-vodi-i--moru

Podijeli na Facebook

 

ARHIVA

Daljinska regata - Zagreb
Hrvatsko veslačko prvenstvo - Zagreb
Svjetsko prvenstvo seniora - Chungju
Svjetsko prvenstvo juniora - Trakai
Svjetsko prvenstvo seniora do 23 godine - Linz
3. Regata Svjetskog kupa - Luzern
Međunarodna regata - Račice
5. Regata Kupa Dalmacije - Kaštela
58. Međunarodna regata - Bled
Europsko prvenstvo seniora - Sevilla
Europsko prvenstvo juniora - Minsk
4. Regata Kupa Dalmacije - Makarska
Međunarodna regata - Essen
Međunarodna juniorska regata Munchen
>>> ARHIVA