> Novosti iz veslanja

> Veslački klub Jadran

> Organizacija regata

> Obavijesti za članove

 




PRIREME U ZATONU
Sedmorica Jadranaša na zimskim pripemamama

15. prosinca 2013. Piše: Petar Milin |



U Zatonu kod Šibenika, tradicionalnu zimsku bazu veslača, sedmero je veslača Jadrana desetak dana provelo u zajedničkom radu i uveslavanju za novu sezonu, a uz veslače je bio i trener Danijel Bajlo.

Na pripremama su se isprobavale i uveslavale neke nove posade. Novi klupski seniorski dvojac bez kormilara od sljedeće sezone činiti će Marin Begović i Mile Čakarun koji će zamijeniti dugogodišnjeg Marinovog partnera, brata Branka. Ove pripreme će dobro doći ovom dvojcu za što bolji početak nove sezone na proljeće iako se oni već dosta dobro poznaju, tako da nebi trebalo biti većih problema.

Prva seniorska sezona je i pred našim najperspektivnijim veslačem, Lukom Baričevićem koji će i dalje veslati samac, a uz rad na tehnici cilj je bio sakupiti i što veći broj kilometara na vodi.

Četvorica juniora imala su isti zadatak kao i seniori, a to je uz uveslavanje i rad na tehnici sakupiti što veći broj kilometara kako bi na proljeće bili spremni konkurirati za posade hrvatske juniorske izborne vrste. Josip Banović i Filip Pedić činili su jedan dvojac bez kormilara dok su drugi dvojac veslali Andreas Vaško i Matija Milin.

Veslači su bili smješteni, kao i uvijek, u obližnjim Vodicama, a poslužiilo ih je i vrijeme pa se predviđeni program treninga ispunio do kraja.

 

Podijeli na Facebook

 

ARHIVA

Daljinska regata - Zagreb
Hrvatsko veslačko prvenstvo - Zagreb
Svjetsko prvenstvo seniora - Chungju
Svjetsko prvenstvo juniora - Trakai
Svjetsko prvenstvo seniora do 23 godine - Linz
3. Regata Svjetskog kupa - Luzern
Međunarodna regata - Račice
5. Regata Kupa Dalmacije - Kaštela
58. Međunarodna regata - Bled
Europsko prvenstvo seniora - Sevilla
Europsko prvenstvo juniora - Minsk
4. Regata Kupa Dalmacije - Makarska
Međunarodna regata - Essen
Međunarodna juniorska regata Munchen
>>> ARHIVA