> Novosti iz veslanja

> Veslački klub Jadran

> Organizacija regata

> Obavijesti za članove

 




BOŽIĆNI DOMJENAK
Proslavljen završetak veslačke sezone

19. prosinca 2013. Piše: Petar Milin |




Božićnim domjenkom za sve članove i prijatelje kluba zaključena je još jedna uspješna veslačka sezona. Pred kraj godine vrijeme je i da se povuče crta s najznačajnijim rezultatima u proteklom razdoblju pa su tako uz slavljeničku atmosferu i pjesmu nagrađeni i najuspješniji klupski veslači u protekloj sezoni.

Pozdravljajući sve koji su se odazvali na domjenak predsjednik Jadrana Klaudijo Stipčević osvrnuo se na proteklu godinu izrazivši zadovoljstvo postignutim te zaključio da klub plovi sigurno, a na kraju se posebno zahvalio i Gradu Zadru koji skrbi o klubu te ostalim pokroviteljima i sponzorima koji pomažu u radu kluba.

Nakon kratkog pozdrava predsjednika uručeni su pokloni najuspješnijim veslačima u protekloj godini. Najznačajniji uspjeh protekle sezone ostvario je Luka Baričević osvajanjem brončane medalje na Europskom juniorskom prvenstvu u četvercu na pariće te braća Marin i Branko Begović osvajanjem četvrtog mjesta na Europskom seniorskom prvenstvu u četvercu bez kormilara. Mile Čakarun i Mate Ledenko prvaci su Hrvatske u četvercu s kormilarom i sedmi na svjetskom prvenstvu seniora do 23 godine u četvercu bez kormilara.

U mlađim kategorijama nagrađeni su prvaci Hrvatske u osmercu mlađih juniora Andreas Vaško, Matija Milin, Ante Validžić, Karlo Diklan, Leon Mikulić, Božidar Dominik Milardović, Mislav Anić Luka Smirčić te kormilar Tomislav Šaban.

Prigodni poklon uručen je i Ivi Karačić, za uspješno odrađenu sezonu i kao prvoj Jadranovoj veslačici nakon pedeset godina.

Slike s domjenka pogledajte u foto galeriji.

 

Podijeli na Facebook

 

ARHIVA

Daljinska regata - Zagreb
Hrvatsko veslačko prvenstvo - Zagreb
Svjetsko prvenstvo seniora - Chungju
Svjetsko prvenstvo juniora - Trakai
Svjetsko prvenstvo seniora do 23 godine - Linz
3. Regata Svjetskog kupa - Luzern
Međunarodna regata - Račice
5. Regata Kupa Dalmacije - Kaštela
58. Međunarodna regata - Bled
Europsko prvenstvo seniora - Sevilla
Europsko prvenstvo juniora - Minsk
4. Regata Kupa Dalmacije - Makarska
Međunarodna regata - Essen
Međunarodna juniorska regata Munchen
>>> ARHIVA