> Novosti iz veslanja

> Veslački klub Jadran

> Organizacija regata

> Obavijesti za članove

 




REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA
Jadran plovi sigurno

19. svibnja 2016.



 

U Veslačkom domu održana je redovna godišnja Skupština Veslačkog kluba Jadran. U prisustvu članova Skupštine predsjednik Jadrana Joško Matulić, u svom prvom izvješću u mandatu predsjednika, podnio je izvješće o radu Kluba u protekloj 2015. godini.

U sportskom dijelu izvješća naglašeno je da je nastupljeno na ukupno 17 regata. Na Hrvatskom veslačkom prvenstvu u Zagrebu osvojeno je deset medalja od čega tri zlatne, šest srebrnih i jedna brončana. Izborena je i ukupna pobjeda u kategoriji mlađih juniora, a u ukupnom poretku klubova na Hrvatskom veslačkom prvenstvu zauzeto je treće mjesto iza zagrebačkih klubova Mladost i Trešnjevka što je isti rezultat kao i u sezoni 2014.

Od ostalih domaćih natjecanja nastupano je na regatama Kupa Dalmacije, gdje je nastupljeno na četiri regate od kojih su na dvije bile ukupne pobjede. Na prvom finalu Hrvatskog veslačkog kupa održanom u Metkoviću osvojena su dva prva mjesta.

Šest veslača Jadrana izborilo je nastup u posadama hrvatske izborne vrste. Na Europskom seniorskom prvenstvu u Poljskoj, Europskom juniorskom prvenstvu u Češkoj kao i na SP seniora do 23 godine u Bugarskoj te jednoj regati Svjetskog kupa u Luzernu.

U organizacijskom dijelu organizirane su dvije regate. Četvrta po redu sprint regata osmeraca te regata mini Kupa Dalmacije.

U financijskom izvješću rečeno je da Klub posluje stabilno i bez dugovanja pri čemu prije svega treba naglasiti financijsku pomoć Grada Zadra kako u sportskom dijelu tako i u pomoći u održavanju zgrade Veslačkog doma bez koje bi djelovanje Kluba bilo vrlo teško na čemu se predsjednik osobito zahvalio.

Nakon izvješća predsjednika, koje je jednoglasno prihvaćeno, svoje izvješće dao je i predsjednik Nadzornog odbora Gordan Marinović koji je kazao kako je Nadzorni odbor zaključio da je poslovanje Kluba u protekloj godini bilo u skladu s Zakonom te je i njegovo izvješće također jednoglasno prihvaćeno.

 

 

Podijeli na Facebook

 

ARHIVA

Croatia open - Zagreb
1. Regata Kupa Dalmacije - Split
Otvoreno prvenstvo Zagreba
2. Regata Kupa Dalmacije - Šibenik

>>> ARHIVA