> Novosti iz veslanja

> Veslački klub Jadran

> Organizacija regata

> Obavijesti za članove

 




ZADARSKI LIST - IZBOR NAJBOLJIH SPORTAŠA ZADARSKE ŽUPANIJE
Josip Banović i Filip Pedić druga najbolja momčad

15. siječnja 2015. Piše: Petar Milin | Foto: Fabio Šimićev / Zadarski list




U tradicionalnom, 21. po redu, izboru sportaša i momčadi Zadarske županije u organizaciji Zadarskog lista nagrađeni su i veslači Jadrana. U konkurenciji momčadi drugo mjesto, iza jedriličara Šime Fantele i Igora Marenića, osvojili su Josip Banović i Filip Pedić. Priznanje je to za uspjehe protekle sezone u kojoj su osvajali brončane medalje na Europskom i Svjetskom juniorskom prvensvu u četvercu bez kormilara s veslačima kaštelanske Marine Bernardom Samardžićem i Tonijem Čavkom te za uspjehe na domaćem regatnom polju gdje su postali četverostruki prvaci Hrvatske.

Još jedan Jadranaš dobio je priznaje. Luka Baričević, naš mladi perspektivni senior, osvojio je treće mjesto u izboru sportaša što je priznanje za vrlo dobre rezultate u prvoj godini seniorske karijere u kojoj je postao viceprvak Hrvatske u samcu te osvojio sedmo mjesto na Svjetskom prvenstvu seniora do 23 godine u četvercu bez kormilara.

Kako ističu iz Zadarskog lista, jedine zadarske dnevne novine, cilj im je bio okupiti sve zadarske sportaše na jednom mjestu, na čemu im treba dati podršku jer je ovo jedini izbor takve vrste u Zadru.

Tko su ostali nagrađeni pročitajte ovdje.

 

Podijeli na Facebook

 

ARHIVA

Pregled sezone 2014.
Zimske pripreme u Zatonu
Daljinska regata - Zagreb

>>> ARHIVA